‹ Terug

Deel 4 van 5: Welke trends beïnvloeden POS-systemen?

Door Anna-Sofia Jonsson, 2 aug 2019

Blijf lezen - 2 minuten leestijd

Een trend wordt gedefinieerd als een algemene richting waarin iets zich
ontwikkelt of verandert. Dit zijn enkele trends die je binnenkort in het oog
moet houden.

 

Cloudtechnologie

De verhuis naar de cloud is duidelijk aan de gang bij uitbaters van eet- en drankgelegenheden. Door naar de cloud te verhuizen, betaal je enkel nog voor de technologie die je gebruikt. Tegelijk spaar je geld uit door je administratie te centraliseren en blijf je innovatief wanneer er nieuwe functies en betaalmethodes opduiken.

 

Gegevensbeveiliging

In het digitale tijdperk is veiligheid belangrijker dan ooit. Gegevenslekken kunnen een verwoestend effect op voedings- en drankenbedrijven hebben.

 

Gegevensanalyse

Vele uitbaters worstelen met ’big data’ en proberen te achterhalen wat ze moeten doen met de grote hoeveelheid informatie die ze hebben. De uitbaters van eet- en drankgelegenheden die de juiste gegevens in het juiste formaat kunnen raadplegen, zodat ze manieren vinden om de kosten te verlagen en de inkomsten te verhogen, zullen dan ook succes kennen.

 

Mobiliteit

Mobiele technologie herdefinieert de manier waarop diensten worden geleverd in eet- en drankgelegenheden. Of het nu gaat over tablets voor personeel of smartphoneapps voor gasten, uitbaters moeten de juiste diensten verlenen om in te spelen op de veranderende verwachtingen van gasten.

 

Trouwe restaurantbezoekers

De generatie van de millennials verwacht een naadloze gastervaring die op hen is afgestemd zonder dat zij het weten. Getrouwheidsprogramma’s bieden een geweldig inzicht in het gedrag en de voorkeuren van gasten, waardoor jij een betere dienst kunt verlenen en je je inkomsten kunt verhogen.

 

Omnichannel

Klanten willen kunnen kiezen hoe zij voeding en drank bestellen en betalen. Merken moeten rekening houden met de diverse beschikbare betaalsystemen van derde partijen en begrijpen wat hun klanten willen.

 

Klantenbetrokkenheid

Het gebruik van technologie om op innovatieve en unieke manieren met
klanten om te gaan, helpt merken om de koplopers binnen hun sector te
blijven.

 

BE-NL_frontpage

Onze aankoopgids biedt je een compleet overzicht van de belangrijkste functies van een kassasysteem, waarom het belangrijk is dat je een kassasysteem hebt, hoe je het juiste kiest, de trends die de ontwikkeling van kassasystemen in de toekomst zullen beïnvloeden én wat Trivec hierin voor jou kan betekenen. Daarnaast geven we je een aantal checklists die je kunt gebruiken om jouw noden op een rijtje te zetten en leveranciers met elkaar te vergelijken. 

Download onze gids hieronder.

 

LEES MEER & DOWNLOAD AANKOOPGIDS

 

 

Schrijf u in om steeds ons laatste nieuws te ontvangen