‹ Terug

2 onmisbare tools voor de heropening van je restaurant

Door Clémentine Arramon-Tucoo, 4 mei 2021

Blijf lezen - 3 minuten leestijd

De mooie dagen komen eraan en de terrassen mogen bijna weer open. Op deze heropstart heb jij als restauranthouder met véél ongeduld gewacht! Maar ook je klanten dromen er al lang van om van een glaasje te nippen en een lekker gerecht te proeven aan een van je tafels.

Om al die ongeduldigen te kunnen ontvangen zoals het hoort, bereid je de heropening van je zaak het best goed voor! Wij delen graag twee onmisbare tools voor een sterke en vlotte heropstart.

 

Een digitaal menu: veilig voor iedereen


Tijdens de heropening van je zaak zal het een van de grootste uitdagingen zijn om je klanten te ontvangen met een maximale naleving van de hygiënische maatregelen en zo hun gezondheid en die van je teams te beschermen.

Voorkom daarom dat verschillende personen dezelfde informatiedragers vastnemen. Een typisch voorbeeld van dergelijke dragers is de menukaart van je restaurant.

En als je klanten je menukaart eens konden bekijken vanop hun smartphone?
Dat is wat Trivec Buddy mogelijk maakt. De app toont het menu rechtstreeks op de smartphone van je klanten, nadat ze een QR-code op de tafel hebben gescand. Ze hoeven daarvoor geen account aan te maken.

Het menu neemt automatisch de taal van de telefoon aan (een Spaanse toerist leest je menu dus in het Spaans). Daarna selecteert en ‘liket’ de klant zijn keuzes om de bestelling uiteindelijk door te geven.

Trivec Buddy biedt trouwens ook de mogelijkheid om je klanten te laten betalen met de app. Zonder fysiek menu, met minder risico op besmetting en op een veilige afstand!

 

Een nieuwe gecentraliseerde tool om bestellingen aan tafel op te nemen en zo aan efficiëntie te winnen


Het vele heen en weer lopen tussen de zaal, de kassa, de keukens ... is vaak tijdrovend en vraagt veel energie van je teams.

Wat als een tool om bestellingen op te nemen het nu eens mogelijk maakte om het heen-en-weerverkeer te beperken, en zo tijd en energie te besparen, en de prestaties van je zaak te verhogen?

Met de nieuwe digitale oplossing Trivec Handy kunnen je teams de bestellingen van je klanten aan hun tafel opnemen via een handset en ze onmiddellijk naar de bar en de keuken verzenden.

Je zaalpersoneel bespaart 20% tijd en veel energie door minder heen en weer te lopen.

En jij, als zaakvoerder, wint aan efficiëntie in je hele werking door de verplaatsingen van je teams te verminderen en het beheer van de gegevens over de bestellingen te optimaliseren. Op die manier geef je de prestaties en de winstgevendheid van je zaak een stevige boost.

Hulp nodig bij de voorbereiding van je heropening?

Neem gerust contact met ons op!

 

Schrijf u in om steeds ons laatste nieuws te ontvangen