‹ Terug

Deel 2 van 5: Waarom zijn POS-systemen belangrijk?

Door Anna-Sofia Jonsson, 16 jul 2019

Blijf lezen - 3 minuten leestijd

Het juiste POS-systeem is niet alleen een kwestie van wensen en noden, maar ook van regelgeving en trends waar je niet omheen kunt.

 

Regelgeving

De gegevens van gecertificeerde POS-systemen moeten digitaal bewaard worden. De gegevens van dit systeem moeten ter beschikking van de controleur van de diensten staan. Voor meer informatie hierover raadpleeg je best de wettelijke richtlijnen van je land.

 

Nieuwe concepten en kanalen om je inkomsten te vergroten

Investeer in een POS-systeem dat meegroeit met je zaak. Wil je een delicatessenwinkel of een afhaaldienst toevoegen? Het juiste systeem laat je toe om dat te doen. Supereenvoudig!

 

Keukensystemen – printers en beeldschermen om de kwaliteit en juistheid te maximalisere

Integreer printers en de schermen voor de keuken met je POS en volg de prestaties van de keuken op. Digitale schermen voor de keuken helpen je om je efficiëntie te verbeteren, de voedselkwaliteit te verhogen, een snellere dienstverlening te creëren en nog minder fouten te maken.

 

Gecentraliseerde controle over menu’s en promoties

Stel je restaurant in staat om een geweldige gastervaring te bieden in verschillende vestigingen door menu’s, prijzen en promoties op elkaar afgestemd en coherent te
houden. Verminder de tijd (en kosten) die je aan het toevoegen/verwijderen van menuvarianten en promoties besteedt, via een gecentraliseerd POS-systeem voor restaurants. Configureer nieuwe menu-items en lanceer ze tegelijkertijd op alle locaties.

 

De perfecte gastervaring

Vandaag verwachten klanten unieke, gepersonaliseerde ervaringen en innovatieve gerechten. Slaag daarin, of je klant komt niet meer terug. Het juiste POS helpt jou je gasten de perfecte ervaring te bieden en om je zaak vlot te laten draaien zodat je zoveel mogelijk terugkerende klanten krijgt. Door tablets, geïntegreerde betaalterminals en een intuïtieve
POS-interface te combineren, kun je aan de wensen van je klanten voldoen.

 

Gegevens en statistieken die je helpen om geld te besparen én verdienen

Een POS-systeem voor restaurants bevat details over elke transactie, waardoor het systeem het meest cruciale instrument in je zaak wordt. De rapportering en statistieken
bieden je meer inzicht in voedselverspilling, een personeelsoverschot en zelfs diefstal. Kosten die je zaak ten gronde kunnen richten. Door de juiste personen toegang te geven, kun je verliezen (en winsten!) tijdig opsporen.

 

Mobiliteit

Mobiliteit herdefinieert de dienstverlening binnen de horeca en zal dat blijven doen, van een snellere dienstverlening door de toevoeging van tablets en geïntegreerde betaalterminals zodat je betalingenkunt aanvaarden zonder de tafel te hoeven verlaten, tot mobiele bestellingen rechtstreeks van gasten aannemen en je managers toegang geven tot mobiele meldingen op hun smartphones.

 

Klantentrouw om je inkomsten te maximaliseren

Het juiste POS moedigt je aan om een getrouwheidsprogramma te implementeren. Het helpt je om het aantal bezoeken te verhogen, de klantervaring te verbeteren via personalisatie, gerichte marketingacties te ondernemen, en gegevens over
de voorkeuren en het gedrag van je gasten te verzamelen.

 

 

BE-NL_frontpage

Onze aankoopgids biedt je een compleet overzicht van de belangrijkste functies van een kassasysteem, waarom het belangrijk is dat je een kassasysteem hebt, hoe je het juiste kiest, de trends die de ontwikkeling van kassasystemen in de toekomst zullen beïnvloeden én wat Trivec hierin voor jou kan betekenen. Daarnaast geven we je een aantal checklists die je kunt gebruiken om jouw noden op een rijtje te zetten en leveranciers met elkaar te vergelijken. 

Download onze gids hieronder.

 

LEES MEER & DOWNLOAD AANKOOPGIDS

 

 

Schrijf u in om steeds ons laatste nieuws te ontvangen