‹ Terug

De populairste blogartikels van 2020 voor restauranthouders

Door Jenny Westerberg, 16 dec 2020

Blijf lezen - 3 minuten leestijd

Het jaar 2020 loopt ten einde. Wat een bijzonder moeilijk jaar is het geweest voor ons en onze klanten. De pandemie heeft de horecasector hard getroffen. Bij Trivec hebben we ons gericht op het zo goed mogelijk ondersteunen van onze klanten en bleven we ons focussen op de ontwikkeling van strategische, praktische oplossingen. Op onze blogsite schreven we doorheen het jaar meerdere posts over de pandemie en vele daarvan zijn inmiddels trending.

We delen graag de vijf meest gelezen blogartikels die dit jaar op onze blogsite zijn verschenen. We hopen dat ze je kunnen helpen!

Fijne feestdagen!

 

1. Hoe kun je inspelen op het veranderende koopgedrag van je klanten tijdens een crisis?

New Behaviors_SE(2)+FR(1)+BE-NL(1)+BE-FR(1)

Het is vandaag belangrijker dan ooit om digitaal te communiceren met je klanten. Doordat de overheid nieuwe maatregelen treft, verandert ook het koopgedrag van je klanten. En dit nieuwe koopgedrag zal waarschijnlijk nog lange tijd aanhouden, ook wanneer de meest kritieke fase achter ons ligt. Daarom is het belangrijk dat je via digitale platformen met je gasten en potentiële klanten blijft communiceren over promoties en de verschillende manieren waarop ze je producten nog steeds kunnen kopen.

Lees het artikel 

2. Snelcursus voor restauranthouders: ontvang meer gasten door je website te optimaliseren

Webbskolan_SE(4)+NO(5)+DK(3)+BE-NL(2)+BE-FR(5)

Ik werkte de voorbije twintig jaar in marketing en concentreerde me de laatste tien jaar grotendeels op digitale marketing. Sinds ik een jaar geleden bij Trivec aan de slag ben gegaan, heb ik me vaak afgevraagd waarom zo weinig restaurants een goede website hebben. Eerlijk gezegd, zijn de meeste vrij slecht. In deze blogpost deel ik enkele van mijn bedenkingen en geef ik praktische tips die jij als restauranthouder op je website en onlineaanwezigheid kunt toepassen om het aantal bezoekers en online reserveringen te verhogen.

Lees het artikel 

3. Restauranthouder? Vind een nieuwe manier om je restaurant te runnen

Rethink_EN(5)+FR(4)+BE-NL(3)

Hoe moet jij, als restauranthouder, je zaak aanpassen aan de coronacrisis en de toekomst? De coronacrisis heeft ons gedrag ongetwijfeld ingrijpend veranderd. Dingen die we voorheen voor lief namen, zijn niet langer veilig, en we proberen allemaal een manier te vinden om ons leven verder te leven, ondanks de aanwezigheid van het virus. De meeste landen zullen langzaamaan proberen terug te keren naar een normale situatie, maar het nieuwe normaal zal niet hetzelfde zijn als voorheen, zelfs voor hen die de ziekte niet opgelopen hebben. Twee tot drie maanden van wat voor maatregel dan ook, of het nu social distancing is of complete isolatie, zal ons gedrag tot ver in de toekomst veranderen.

Lees het artikel 

4. Wat jij kunt doen om de horecasector te redden van de coronacrisis

COVID crisis_SE(1)+NO(1)+DK(1)+EN(4)+BE-NL(4)

In de COVID-19-crisis worden restaurants steeds vaker door hun stad of land beperkt tot afhaal- en bezorgdiensten. Wij geven je enkele tips over hoe je de gezondheidsrisico’s maximaal kunt vermijden en hoe je je favoriete plaatselijke eetadresjes overeind kunt houden.

Lees het artikel 

5. Trivec Troopers: Nico Plinke

Nico_BE-NL(5)

Leer het Trivec-team kennen via onze blogserie: Trivec Troopers. In dit bericht maak je kennis met de Regional Product Manager Belgium, Nico Plinke.

Lees het artikel 

 

Schrijf u in om steeds ons laatste nieuws te ontvangen