‹ Terug

Trivec Troopers: Jenny Westerberg

Door Anna-Sofia Jonsson, 5 dec 2019

Leer het Trivec-team kennen via onze blogserie: Trivec Troopers. In dit bericht maak je kennis met de Group CMO, Jenny Westerberg.

Blijf lezen - 3 minuten leestijd

Leer het Trivec-team kennen via onze blogserie: Trivec Troopers. In dit bericht maak je kennis met de Group CMO, Jenny Westerberg.

 

Naam: Jenny Westerberg

Officiële titel: Chief Marketing Officer (CMO) sinds augustus 2018.

Favoriete citaat:

If you do what you've always done, you'll get what you've always gotten!

Om te beginnen, heb je een leuk weetje over je geboorteplaats?

Alles in mijn Zweedse geboorteplaats Karlskoga is naar Alfred Nobel of Bofors genoemd. Alfred Nobel was de eigenaar van Bofors (fabrikant van kanonnen) tot hij stierf, en we zijn heel trots op dat erfgoed.

 

Vertel eens, hoe ben je bij Trivec terechtgekomen?

Ik heb de voorbije 20 jaar in de softwaresector en in marketing gewerkt. Dat is eigenlijk de helft van mijn leven 😊. Ik hou van die sector, er gebeurt altijd wat op technologisch vlak en je kunt nooit op je lauweren rusten. Een headhunter stelde me voor aan Trivec en dat voor het uitbouwen van hun marketingdepartement in Europa. Trivec had namelijk nooit op een professionele manier met marketing gewerkt, en dat was heel hard nodig. Ik vond het geweldig om iets vanaf het begin op te bouwen, om mijn mouwen op te stropen en zowel de basis te leggen als de strategische onderdelen vast te leggen, zoals de langetermijnvisie en de doelstellingen.

Wat mij motiveert, is om iets op te bouwen, om een plan en doelstellingen op te stellen, te beginnen, de juiste mensen aan boord te halen, door te zetten, te optimaliseren als het niet werkt en de resultaten te zien. Ik zie heel graag resultaten. Ik ben dus vrij competitief over wat ik heb verwezenlijkt. Plezier hebben op het werk is ook belangrijk en ik ben een people-person die graag een babbeltje slaat en wil weten hoe mensen zich voelen en hoe het met hen gaat. Ik hoop echt dat ik mijn team kan inspireren om zowel competitief als zorgzaam te zijn.

 

Als je je eigen functietitel zou mogen bedenken die het beste omschrijft wat jij bij Trivec doet, hoe zou die dan klinken?

Wow, dat zou een lange titel zijn, eentje die zeker niet bestaat. Ik werk aan alles, van onze interne verkoopprocessen en CRM tot het aantrekken van potentiële klanten, het gesprek met hen aangaan, het binnenhalen van klanten, het opbouwen van de klantentrouw en de digitale verkoop. Maar ik hou me net zo goed bezig met het kopen van kerstcadeautjes voor onze medewerkers. Zoveel verschillende dingen.

 

Wat zijn jouw 3 favoriete podcasts?

  1. De podcast van Tony Robbins (ben gek van die kerel, mijn favoriete citaten komen van hem)
  2. Framgångspodden
  3. The James Altucher show

 

En wat doe je het liefste wanneer je niet werkt?

Tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden, maar ook skiën, wandelen, reizen, genieten van lekker eten, fitnessen en boeken lezen.

 

Vijf snelle vragen

  • Als je een superkracht had, welke zou dat zijn? Vliegen
  • Heb je een verborgen talent? Ik speelde accordeon toen ik jonger was. Andere mensen lachen daar altijd om, omdat ze niet kunnen geloven dat ik dat heb gedaan. Maar ik oefende niet genoeg, dus na een paar jaar ben ik ermee gestopt.
  • Als ik je zou vragen om ‘s avonds voor mij te koken, wat zou je dan klaarmaken? 
    Taco’s met vis, gemarineerde rode ui, guacamole, mango en chilimayonaise.
  • Heb je een obsessie? Huidverzorging, en ja, ik koop te veel producten.
  • Je vertrekt op roadtrip en kunt maar drie dingen meenemen. Wat neem je mee? Mascara, een tandenborstel en ondergoed (en mijn telefoon ...)

 

Schrijf u in om steeds ons laatste nieuws te ontvangen