‹ Tilbake

Trivec Troopers: Jenny Westerberg

Av Anna-Sofia Jonsson, 5 des 2019

Bli kjent med Trivec-teamet på bloggen vår: Trivec Troopers. I dette innlegget blir du kjent med vår Group CMO, Jenny Westerberg. 

Fortsett å lese - 2 min lesetid

Bli kjent med Trivec-teamet på bloggen vår: Trivec Troopers. I dette innlegget blir du kjent med vår Group CMO, Jenny Westerberg. 

 

Navn: Jenny Westerberg

Stilling: Chief Marketing Officer (CMO) siden august 2018.

Yndlingscitat:

If you do what you've always done, you'll get what you've always gotten!

I første omgang har du så et sjovt faktum om din hjemby?

Alt i min hjemby Karlskroga er opkaldt efter Alfred Nobel eller Bofors. Alfred Nobel ejede Bofors (en kanonproducent) indtil sin død og vi er meget stolte af den kulturarv.

 

Kan du fortælle mig, hvordan du fandt vej til Trivec?

Jeg har arbejdet i softwarebranchen og med marketing i de sidste 20 år, hvilket faktisk er halvdelen af mit liv 😊 Jeg elsker branchen og der sker altid mange spændende ting på det teknologiske område, så man kan aldrig læne sig tilbage og slappe af. Jeg blev headhuntet til Trivec til at opbygge marketingafdelingen i Europa, eftersom vi aldrig havde arbejdet med marketing på et professionelt plan før. Derfor var det meget tiltrængt. Jeg syntes virkelig godt om udfordringen ved at opbygge noget fra bunden, hvor jeg var nødt til at smøge ærmerne op og foretage alt fra det indledende arbejde, de strategiske overvejelser, visionerne på langt sigt samt vores mål.

Det der motiverer mig, er at skabe noget. At lægge en plan, sætte nogle mål, komme i gang, få de rigtige folk med ombord, gennemføre, optimere hvis ikke det virker og se resultaterne. Jeg elsker at se resultater, så jeg har efterhånden indset, at jeg er ret konkurrencefokuseret. At have det sjovt på arbejdet er også vigtigt og jeg er god med mennesker og elsker at tale med folk og vide, hvordan de har det. Jeg håber virkelig, at jeg kan inspirere mit hold til at være både konkurrencefokuseret og omsorgsfuldt.

 

Hvis du kunne skrive din egen jobtitel, der bedst beskriver hvad du laver hos Trivec, hvordan ville den så lyde?

Wow, det ville være en lang titel og den ville helt sikkert ikke eksistere allerede. Jeg arbejder med alt lige fra vores interne salgsprocesser og CRM, tiltrækning af kunder, interaktion med dem, konvertering af dem, opbygning af loyalitet, digitalt salg, men også at indkøbe julegaver til vores medarbejdere. Der er så mange forskellige ting.

 

Nævn dine 3 yndlingspodcasts

  1. The Tony Robbins podcast (jeg elsker den fyr, mine yndlingscitater stammer fra ham)
  2. Framgångspodden
  3. The James Altucher show

 

Og hvad laver du, når du ikke arbejder?

Jeg elsker at bruge tid med min familie og mine venner, at stå på ski, gå på vandreture, rejse, at nyde god mad, dyrke fitness og læse bøger.

 

Fem hurtige spørgsmål

  • Hvis du kunne vælge nogle superkræfter, hvad skulle det så være? At kunne flyve
  • Har du nogle skjulte talenter? Jeg spillede på harmonika, da jeg var yngre og det synes folk altid er sjovt, fordi de ikke havde regnet med, jeg kunne det. Jeg øvede dog ikke nok, så jeg stoppede efter et par år.
  • Hvis du skulle lave mad til mig, hvad ville du så servere for mig? Fisketacos med syltede rødløg, guacamole, mango og chilimayonnaise.
  • Har du nogle ting, du går alt for meget op i? Hudpleje, og ja, jeg køber alt for mange produkter.
  • Hvis du skulle på road trip og kun kunne have tre ting med, hvad skulle det så være? Mascara, tandbørste, undertøj (og min telefon…)

 

Abonner på vores seneste nyheder