‹ Terug

Hoe Kitchen Connect kan helpen bij het stroomlijnen van uw keuken-operatie

Door Louise Harvig Olsmar, 4 jun 2024

Blijf lezen - 4 minuten leestijd

In de snel veranderende wereld van gastronomie is efficiëntie van het grootste belang. Van foutloze orders tot snelle service, van dieetwensen tot zero-waste, al deze aspecten dragen bij aan een betere gastbeleving. Kitchen Management kan ervoor zorgen dat al deze aspecten naadloos op elkaar aansluiten. In deze blogpost duiken we in wat kitchen management inhoudt en de integratie die Kitchen Connect biedt met QSR-Kitchen Management en Trivec.

QSR-Kitchen Management

Ontstaan als een quick service restaurant systeem, is QSR-Kitchen Management inmiddels veel meer dan alleen een oplossing voor fastfoodketens. Het omvat het optimaliseren van processen zoals order routing, ticketbeheer, en voedselbereiding om de efficiëntie en nauwkeurigheid te verbeteren. Iets wat van toepassing is op iedere keuken.

Blog_QSR_1

Keukens met QSR-Kitchen Management

QSR kitchen management fungeert als het zenuwcentrum van de keukenactiviteiten van een restaurant. In plaats van te vertrouwen op traditionele papieren tickets, geeft QSR-software orders digitaal weer in realtime, waardoor keukenpersoneel orders efficiënt kunnen prioriteren en beheren. Enkele functies van het systeem zijn:

Real-time Orderbeheer

Orders van meerdere kanalen, waaronder in-house dineren, online bestellingen, en bezorgdiensten, worden naadloos geïntegreerd in het systeem, waardoor keukenpersoneel een alomvattend overzicht heeft van binnenkomende orders.

Order Nauwkeurigheid

Met digitale tickets weergegeven op schermen worden de kansen op misinterpretatie of verloren orders aanzienlijk verminderd, wat leidt tot verbeterde order nauwkeurigheid en gastbeleving.

Efficiëntie

QSR-software organiseert orders op basis van prioriteit, waardoor keukenpersoneel aan orders kan werken in de meest efficiënte volgorde. Dit helpt wachttijden te verminderen en verhoogt de algehele productiviteit van de keuken.

Hero_blog_QSR

Aanpassing en Flexibiliteit

Het QSR-systeem kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende soorten restaurants, of het nu gaat om een fastfoodketen of een gastronomisch restaurant. Door deze flexibiliteit is elke keuken maatwerk en speciaal gefinetuned naar de wensen van de chef.

Wat restaurants zeggen over QSR-Kitchen Management en Kitchen Connect.

“Zelfs op de piekmomenten is er overzicht en rust” - Restaurant de Zwaan, Maastricht.

Keukenpersoneel heeft een duidelijk zicht op orderstatussen, waardoor elk gerecht tijdig wordt bereid en geserveerd. QSR bevordert naadloze communicatie tussen het bedienend personeel en het keukenteam, waardoor fouten en vertragingen in orders worden verminderd.

“Rust, inzicht en efficiëntie." - Natuurpoortcafé Bos & Co, Oosterhout.

QSR kitchen management wordt geleverd met rapportagetools die waardevolle inzichten bieden in de prestaties van de keuken, waardoor restaurants knelpunten kunnen identificeren en workflows kunnen optimaliseren.

Blog_QSR_2

Kitchen Connect: Brengt Trivec en QSR-Kitchen Management samen.

De integratie tussen QSR en Trivec stroomlijnt het hele order-to-service proces, waardoor handmatige fouten worden geminimaliseerd en operationele efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Kitchen Connect is een toonaangevende aanbieder van innovatief kitchen management, met een scala aan producten ontworpen om de operatie in de keuken te optimaliseren.

Door de producten van Kitchen Connect te integreren met Trivec, kunnen restaurants genieten van een naadloze end-to-end oplossing voor hun operationele behoeften. Deze integratie zorgt ervoor dat orders consistent worden overgedragen van het verkooppunt naar het QSR-Kitchen Management systeem.

Bovendien stelt de samenwerking tussen Kitchen Connect en Trivec restaurants in staat om uitgebreide gegevensanalyse- en rapportagemogelijkheden te benutten, waardoor ze op data gebaseerde beslissingen kunnen nemen die de operatie bevorderen.

Blog_QSR_3

Naast de samenwerking met Trivec, is Kitchen Connect tevens Strategic Partner van QSR Automations. In deze rol denkt Kitchen Connect mee over de toekomst van QSR-Kitchen Management. Klanten kunnen hierdoor een directe invloed hebben op hoe het systeem er in de toekomst uitziet.

Een van die functies die in de nabije toekomst zal worden uitgerold is RecipesPlus, waarin recepten uit de keuken op te roepen zijn in het QSR-Kitchen Management systeem. Het keukenteam kan op ieder gewenst moment een recept bekijken en systeembreed aanpassingen doorvoeren. Daarnaast kunnen recepten vertaald worden met behulp van AI in alle talen. Handig voor een internationaal keukenteam.

Tot slot, QSR-Kitchen Management revolutioneert de manier waarop keukens opereren, waardoor efficiëntie, nauwkeurigheid en de gastbeleving worden verbeterd. Met innovatieve oplossingen zoals die worden aangeboden door Kitchen Connect en de geoptimaliseerde integratie met bijvoorbeeld Trivec, kunnen restaurants voorop blijven lopen in de competitieve gastronomische wereld van vandaag.

Partners

Ontdek het ecosysteem van partnerintegraties van Trivec