‹ Terug

Elektronische dosering – zorgt voor minder verspilling

Door Louise Harvig Olsmar, 17 jan 2023

Blijf lezen - 1 minuten leestijd

De bar ‘Au Vieux Saint-Antoine’ serveert bieren, wijnen, sterkedranken en cocktails op de Kolenmarkt, vlak bij de Grote Markt van Brussel. Het is een bijzonder populaire buurt met klanten die goed weten wat ze willen. Om hen tevreden te stellen, rekent eigenaar-uitbater Jean-Louis Ross, op de oplossingen van Trivec.Doseringssysteem voor starke dranken

De bar gebruikt momenteel de elektronische doseringssoftware, het ABC-systeem, bij het serveren van alcohol. Jean-Louis Ross: “Ik kan er de precieze kost mee controleren, vooral door verspilling te vermijden. Zonder dergelijk doseringssysteem, mag je toch rekenen op een verspilling van 10 tot 20%. De installatie van dergelijk systeem heeft wel een prijskaartje, maar dat verdien je dus snel terug.

Ook de klanten hebben trouwens baat bij het innovatieve systeem. Ze weten dat ze hier telkens hun favoriete drankje in de juiste hoeveelheid en aan de juiste kwaliteit krijgen”, voegt Jean-Louis nog toe. 

De elektronische dosering is ook verbonden met een automatisch betaalsysteem (Glory CI-10) voor het beheer van cash. “Met Trivec weet je dat je kwalitatieve oplossingen krijgt. Ik vind het de beste integratie op de markt”, benadrukt Jean-Louis Ross. 

Lees hier meer over Au Viuex Saint-Antoine.

 

Abonneren op ons nieuws

Ontvang elke maand het laatste nieuws rechtstreeks in uw inbox!