‹ Terug

[COVID-19] Samen staan we sterker!

Door Daniel de Sousa, 18 mrt 2020

Blijf lezen - 2 minuten leestijd

Heel Europa gaat door een uitzonderlijk zware tijd door de opmars van het coronavirus, zeker de restaurant- en dienstensector. Ik weet dat onze klanten hieronder lijden en in verschrikkelijk moeilijke omstandigheden hun bedrijf overeind proberen te houden.

Nadat de Franse president had aangekondigd dat het hele land nu in quarantaine is, hebben we gisteren onze kantoren in Frankrijk gesloten. Een groep medewerkers zal beschikbaar blijven om de Franse klanten die nog actief zijn, te ondersteunen. We zijn ontzettend dankbaar dat de Franse overheid de getroffen bedrijven steunt, zodat ons personeel thuis kan blijven met behoud van salaris en de zekerheid dat hun jobs behouden blijven.

In de andere landen waar we actief zijn (Zweden, Noorwegen, Denemarken en België) is de situatie nog niet zo extreem, maar we bereiden ons ook hier alvast voor op een gelijkaardig scenario. Er zal steeds lokaal personeel beschikbaar zijn om onze actieve klanten te blijven ondersteunen. We adviseren onze klanten om, indien mogelijk, een afhaal- en thuisbezorgingsdienst aan te bieden.

Er is een ‘bezorgingsmodule’ die je kunt activeren in het Trivec Domino-kassasysteem en waarmee je op een vlotte manier betalingen kunt ontvangen voor je gerechten. Als je hulp nodig hebt om hiermee te beginnen, neem dan contact op met onze lokale helpdesks in België, Frankrijk, Zweden, Denemarken en Noorwegen, en wij helpen je graag verder.

In moeilijke tijden is samenwerking extreem belangrijk – samen staan we sterker en kunnen we de krachten bundelen om met deze crisis om te gaan. We doen er alles aan om jou als klant door deze crisis te helpen. En we willen je adviseren om de crisismaatregelen van je overheid goed na te gaan zodat je weet welke ondersteuning je kunt aanvragen. Hoe eerder je dit doet, hoe beter.

 

 

Schrijf u in om steeds ons laatste nieuws te ontvangen