‹ Terug

6 tips om nieuwe inkomstenstromen te creëren voor uw restaurant

Door Louise Harvig Olsmar, 8 mei 2024

Blijf lezen - 4 minuten leestijd

Het vinden van nieuwe inkomstenbronnen in een restaurant is gemakkelijker met de juiste hulpmiddelen. Je hoeft niet je hele systeem om te gooien, het komt er op aan de juiste tools te gebruiken en ze slimmer inzetten.

Verbeter de service

Zorg ervoor dat de eerste drankjes sneller op tafel staan wanneer gasten arriveren in het restaurant. Neem direct een bestelling op en stuur deze rechtstreeks naar de bar met een handheld POS. Stimuleer upselling en val op.

Verhoog de omzet per tafel

Met een handheld POS kan je personeel langer in het eetgedeelte blijven, ze hoeven niet heen en weer te rennen naar de kassa. Dit geeft hen meer tijd om te upsellen en aanbevelingen te doen. De keuken heeft de mogelijkheid om notities te sturen naar de handhelds over wat aan te bevelen is, waardoor het voor de bediening gemakkelijker wordt om drankjes of bijgerechten voor te stellen die bij bepaalde gerechten passen. Bestellingen worden onmiddellijk naar de keuken gestuurd.

Mail_banner_HandyPay_CCV_NL

Sneller rekeningen verwerken

Gasten kunnen betalen terwijl ze weggaan. Dit zorgt ervoor dat je sneller tafels kunt rouleren, nieuwe gasten sneller kunt verwelkomen en je omzet kunt verhogen.

 

Wees efficiënt op terrassen en andere eetgedeeltes

Een handheld POS is de oplossing voor volle terrasjes, lange rijen voor de bar en drukke eethoeken. Als aanvulling op de vaste kassa in de bar, kan je de handheld gebruiken om bestellingen op te nemen en eventueel ook betalingen te ontvangen. Gasten zullen zich opgemerkt voelen en de rijen zullen korter zijn. De verkoop zal toenemen doordat de bediening meer tijd heeft voor de gasten, geen heen en weer geloop naar de kassa om bestellingen in te voeren of betaalterminals op te halen.

Blogg_3

Nieuwe rollen in het restaurant - een handheld POS + runners

Door te werken met een handheld device kunt u gemakkelijk de rollen in uw restaurant veranderen. Het plaatsen van enkele deskundige en bekwame medewerkers op de vloer om met klanten te praten en bestellingen op te nemen, zal het serviceniveau verhogen. Combineer dit met runners om eten en drinken te serveren. Het senior personeel rent niet langer heen en weer naar de betaalterminal en hoeft eigenlijk nooit echt de vloer te verlaten. Dit creëert nieuwe carrièrepaden in de industrie, wat een stimulans kan zijn om mensen aan te trekken.

HandyPay is Trivec's handheld POS, een alles-in-één oplossing

HandyPay is zowel een bestel- als betaaloplossing. Als besteloplossing maakt HandyPay het gemakkelijker om bestellingen rechtstreeks naar de bar of keuken te sturen. Als betaaloplossing vereenvoudigt HandyPay het betalingsproces door u in staat te stellen betalingen rechtstreeks te accepteren wanneer de gast om betaling vraagt.

HandyPay is nu beschikbaar met CCV. Profiteer van aantrekkelijke transactiekosten voor zowel debit- als creditcards. CCV is eenvoudig in gebruik, heeft een modern ontwerp, en u kunt kiezen tussen twee modellen, een zonder printer (A77) en een met printer (A920).

Handypay nu beschikbaar op CCV terminals

Lage transactiekosten

 

Prenumerera på våra nyheter

Få aktuella nyheter direkt i inkorgen varje månad!